Stap samen met mij de natuur in

De hieronder aangeboden activiteiten zijn op maat en op aanvraag.

Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden, of kijk Op de agenda.


Met André de natuur in

Exclusief met André de natuur in

Een beleving voor de echte liefhebber die meer wil weten over het ontstaan van ons landschap, de cultuurhistorie, het natuur- en of wildbeheer en de flora en fauna. Dit is een beleving voor de liefhebbers die graag onder mijn deskundige begeleiding de natuur in willen gaan. We gaan dan wandelend of fietsend, jij mag kiezen, het landschap ontdekken en stoppen op een aantal heel bijzondere plaatsen of bij spontane ontmoetingen met wilde dieren. Om een datum af te spreken, neem dan contact met mij op.

 

Extra opties

  • Eten wat de pot schaft bij de boswachter en zijn vrouw. Een heerlijk bosdiner voor twee met André en zijn vrouw en aansluitend een gezamenlijke fietstocht.
  • Schilderen voor Picasso’s en dummies. Natuur- en wildschilder Dirk Verheij neemt je stap voor stap mee in deze workshop naar een prachtig resultaat dat je na afloop mee naar huis mag nemen.
  • Bosontbijt, -brunch of -lunch. Natuur maakt hongerig. Wij kunnen een gezond ontbijt of een overheerlijke brunch of lunch verzorgen.
  • Feestje te vieren of bedrijfsuitje. Kleine groepen (max. 15 personen) kunnen wij ontvangen op ons eigen outdoor terrein rond onze boskeet 'Keet Bush'.

Schrijver/auteur  

Al jaren schrijf ik blogs, krantenstukken en columns voor diverse kranten en magazines en ben ik auteur van diverse boeken. Zo verscheen al eerder mijn boekje 'Oog in oog met de boswachter' en binnenkort verschijnen de volgende titels:

'Jubileumboek 50 jaar Kinderboerderij Laag Buurlo' en een spannende streekroman met de titel 'Vrije oogst'.


Lezingen  

Op zoek naar een inspirerende lezing of spreker?

Graag kom ik op een door jou gewenste (online) bijeenkomst om een lezing te verzorgen over elk onderwerp uit de natuur. Natuur weet niet alleen te boeien en is prachtig om naar te kijken, natuur kan ons ook ontzettend veel leren. 


Cursusaanbod

Neem deel aan een van mijn vele mini-cursussen bestaande uit een avond theorie en en een ochtend praktijk. 

Een greep uit het aanbod. 

  • Wolven in Nederland
  • Reptielen
  • Amfibieën 
  • Natuurbeheer
  • Wildbeheer 
  • Landschap lezen in 4 stappen

Wildlife docent

Tijdens mijn loopbaan in de natuurbescherming maakte ik steeds vaker uitstapjes naar het onderwijs. Enige jaren geleden nam ik het besluit om mijn opgedane kennis en ervaring definitief binnen het onderwijs vorm te gaan geven. Op Aeres MBO in Almere ben ik binnen de studierichting 'Toegepaste Biologie' wildlife docent. Wekelijks trek ik samen met de studenten de natuur in om hen klaar te stomen voor een baan of vervolgstudie in het groene of blauwe domein.

Mij ook uitnodigen als (gast)docent? Ik kom graag langs om mijn kennis te delen!


Coaching

Als (wandel)coach ben ik aangesloten bij MAA-coaching en Be the fittest - paarden- en wandelcoaching. 

Ons werk is heel persoonlijk en afgestemd op de eigen wensen. Niets is mooier dan via de natuur de weg naar een nieuw evenwicht te vinden. Wil je met mij mee wandelen, kijk dan op: www.wandelcoachingbethefittest.nl voor meer informatie.


Voice-over / stemacteur

Ben je op zoek naar een passende Nederlandse voice-over / stemacteur voor videoproducties, podcasts, commercials, (natuur)documentaires of luisterboeken.

Ik laat daarvoor graag mijn stem horen.